Untitled-1

Våra varumärken

Mylna Sport levererar och marknadsför en rad olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Nedan finner du mer information om respektive varumärke.Här kan du söka produkt på namn eller artikelnr:
abilica

Abilica

Det är få saker i vår vardag som väcker lika mycket känslor som träningsfrågor. Hälsa, kropp och upplevelsen av att prestera – allt påverkas av våra träningsrutiner. Anpassa nivån efter dig och se till att ha kul i ditt träningspass. Släpp in Abilicafärgerna och hitta den produkt som känns bäst för dig.

Besök Abilica sin egen sida eller visa en enklare lista med alla Abilica produkterna här på Mylna webbsidor:

Se alle Abilica produktene.

nordic

Nordic

Nordic är vårat eget varumärke och har funnits sedan 1999. Med Nordic kan vi erbjuda ett komplett hemmaträningssortiment med bra kvalitet till rimliga priser.

Se alle Nordic produkterna

sklz

SKLZ

SKLZ är en amerikansk tillverkare av träningsutrustning till funktionell och idrottsfokuserad träning. SKLZ samarbetar tätt med ”Athletes Performance” och har mycket innovativa träningsprodukter. Dessa produkter hjälper dig att utveckla din prestation oavsett om du är elitidrottare eller motionär, om du tävlar individuellt eller i ett lag. SKLZ har ett antal videor från träningsinstruktionerna (engelska) för de flesta av sina produkter. Se SKLZ.com, YouTube eller scan videon direkt från paketet med appen Microsoft tag.

Se alle SKLZ produkterna

nordictrack

Nordic Track

Första produkten från Nordic Track var en skidmaskin som än idag är världens mest sålda träningsmaskin genom tiderna.

Därefter har verksamheten utvecklats till att innehålla även andra träningsmaskiner. På senare år har NordicTrack även blivit erkända för sina mycket fina löpband.

NordicTrack är en del av Icon Health & Fitness, världens största leverantör av träningsutrustning med 51 % av världsmarknaden.

Se alle Nordic Track produkterna

proform

PRO-FORM

PRO-FORM har sedan många år tillbaka varit ett av världens ledande varumärke inom hemmaträning.

Bakom PRO-FORM står världens största tillverkare av träningsutrustning, Icon Health & Fitness. Det USA-baserade företaget har särskilt fokuserat på att ta fram innovativa produkter med ett modernt utseende.

Förutom ett komplett utbud av löpband kan vi från PRO-FORM erbjuda motionscyklar och crosstrainer.

Se alle PRO-FORM produkterna

weider

Weider

WEIDER är synonymt med styrketräning och bodybuilding sedan 1939 då den 17 år gamla Joe Weider revolutionerade fitnessvärlden.

Joe Weider betraktas som grundaren av bodybuilding. Icon Health & Fitness som nu står bakom varumärket WEIDER, har fört vidare principerna från Joe Weider i sin utveckling, vilket har skapat världens mest kompletta styrketräningsutrustning.

Se alle Weider produkterna.

everlast

Everlast

Everlast är ett av de ledande varumärkena inom boxningsutrustning och synonymt med boxning. Sedan 1910 har fler än 125 boxare blivit världsmästare under varumärket Everlast.

Några av de mest kända namnen är Georg Foreman, Larry Holms, Evander Holyfield, ”Sugar” Ray Robinson och Mike Tyson.

Se alle Everlast produkterna

redcord

Redcord

Vi förestår de ursprungliga Redcordprodukterna och -träningen som har utvecklats i Norge. På senare år har det kommit många kopior, men Redcord är originalet och pionjären!

Vi säljer träningssortimentet för friskvård från Redcord. Det är produkter som är mycket bra för funktionell styrketräning, samt neuromuskulär träning för att aktivera inaktiva och svaga muskler. Träning med Redcord hjälper dig att aktivera fler muskler vid en övning och får musklerna att reagera snabbare vilket gör att du förebygger skador samt blir generellt starkare och bättre i den idrott som du tränar.

Se alle Redcord produkterna

sponser

Sponser

Sponser kan erbjuda en serie produkter för att täcka energibehovet, rehydrering och bidra till bättre muskulär restitution under och efter fysisk ansträngning. Utöver sportdrycker som är lättsmälta, enkla snacks som energibars och geler, kan vi även erbjuda specialprodukter för optimal restitution, vitaminer, mineraler och elektrolyter i produkterna, rödbetsjuice och koffeinextrakt, liksom produkter för optimal kolhydrats- och natriumladdning. Besök Sponser sin egen sida här.

Se alle Sponser produkterna

sportsupply

Sport Supply

Aktivitet på studsmattan är inte bara kul utan även bra för bland annat balansen, konditionen, motoriken och musklerna. Vår kollektion innehåller också ett stort urval av extrautrustning och delar till trampoliner. Bland andra sommarprodukter hittar du också vårt välkända fotbollsmål.

Se alle Sport Supply produkterna

ifit

iFit

Detta är den första produkten som slår ihop träningen med Google Maps-teknologin. Föreställ dig hur du springer New York Marathon-banan hemma i din bostad. Eller följ med på promenad längs kinesiska muren eller gå från Notre Dame till Eiffeltornet i Paris?

Se alla iFit produkterna

Print

Bowflex Max Trainer

Bowflex Max Trainer är en revolution inom tidseffektiv träning. Produkterna är speciellt utvecklade för dem som vill ha hög intensitet i effektiv träning som stärker hjärta och lungor, medan du bränner 2,5 gånger mer kalorier än du gör på en crosstrainer. Bowflex Max Trainers unika design gör också att du aktiverar upp till 80% mer muskelmassa än på en crosstrainer, samtidigt som träningsformen är mycket skonsam. Båda utgåvorna innehåller ett extremt effektivt 14 minuters intervall program.

Se alla Bowflex Max Trainer produkterna

Hyperice

HyperIce

At HYPERICE, our mission is to provide athletes with a set of tools that improve performance by accelerating recovery time, preventing injury, and enhancing the body’s ability to move more efficiently. All HYPERICE products are developed and tested to meet the standards of the world’s best athletes.

Se alla HyperIce produkterna