Våra varumärken

Mylna Sport levererar och marknadsför en rad olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Nedan finner du mer information om respektive varumärke.

abilicastor

Abilica

Det är få saker i vår vardag som väcker lika mycket känslor som träningsfrågor. Hälsa, kropp och upplevelsen av att prestera – allt påverkas av våra träningsrutiner. Anpassa nivån efter dig och se till att ha kul i ditt träningspass. Släpp in Abilicafärgerna och hitta den produkt som känns bäst för dig. Besök Abilica sin egen sida eller visa en enklare lista med alla Abilica produkterna här på Mylna webbsidor:

Se alle produkterna från Abilica 

Bowflex

Bowflex Max Trainer är en revolution inom tidseffektiv träning. Produkterna är speciellt utvecklade för dem som vill ha hög intensitet i effektiv träning som stärker hjärta och lungor, medan du bränner 2,5 gånger mer kalorier än du gör på en crosstrainer. Bowflex Max Trainers unika design gör också att du aktiverar upp till 80% mer muskelmassa än på en crosstrainer, samtidigt som träningsformen är mycket skonsam. Båda utgåvorna innehåller ett extremt effektivt 14 minuters intervall program.

Se alla produkterna från Bowflex

everlast

Everlast

Everlast är ett av de ledande varumärkena inom boxningsutrustning och synonymt med boxning. Sedan 1910 har fler än 125 boxare blivit världsmästare under varumärket Everlast. Några av de mest kända namnen är Georg Foreman, Larry Holms, Evander Holyfield, ”Sugar” Ray Robinson och Mike Tyson.

Se alla produkterna från Everlast

proform1-1

PRO-FORM

PRO-FORM har sedan många år tillbaka varit ett av världens ledande varumärke inom hemmaträning. Bakom PRO-FORM står världens största tillverkare av träningsutrustning, Icon Health & Fitness. Det USA-baserade företaget har särskilt fokuserat på att ta fram innovativa produkter med ett modernt utseende. Förutom ett komplett utbud av löpband kan vi från PRO-FORM erbjuda motionscyklar och crosstrainer.

Se alla produkterna från PRO-FORM

Mueller

Under mer än 50 år har Mueller levererat de bästa produkterna inom idrottsmedicin till konsumenter över hela världen. Mueller hjälper elitidrottare och motionärer förebygga skador, rehabilitera sig, skydda sig mot nya skador och att förbättra deras prestanda. Mueller har samarbetat, och samarbetar än i dag, med en rad olika professionella idrottare för att få insikt i vilka krav dessa ställer på sin utrustning.

Se alla produkterna från Mueller

nordic

Nordic

Nordic är vårat eget varumärke och har funnits sedan 1999. Med Nordic kan vi erbjuda ett komplett hemmaträningssortiment med bra kvalitet till rimliga priser.

Se alle produkterna från Nordic

nordictrack

Nordic Track

Första produkten från Nordic Track var en skidmaskin som än idag är världens mest sålda träningsmaskin genom tiderna. Därefter har verksamheten utvecklats till att innehålla även andra träningsmaskiner. På senare år har NordicTrack även blivit erkända för sina mycket fina löpband. NordicTrack är en del av Icon Health & Fitness, världens största leverantör av träningsutrustning med 51 % av världsmarknaden.

Se alla produkterna från Nordic Track

redcord

Redcord

Vi förestår de ursprungliga Redcordprodukterna och -träningen som har utvecklats i Norge. På senare år har det kommit många kopior, men Redcord är originalet och pionjären! Vi säljer träningssortimentet för friskvård från Redcord. Det är produkter som är mycket bra för funktionell styrketräning, samt neuromuskulär träning för att aktivera inaktiva och svaga muskler. Träning med Redcord hjälper dig att aktivera fler muskler vid en övning och får musklerna att reagera snabbare vilket gör att du förebygger skador samt blir generellt starkare och bättre i den idrott som du tränar.

Se alla produkterna från Redcord

ROPES

Bungee-Training är ett enkelt, funktionellt och roligt träningskoncept med användning av gummiband. Det är ett komplett träningspass som utmanar hela kroppen! Konceptet är utvecklat i Norge av yrkesverksamma och idrottare från olika miljöer inom träning, sportorienterad forskning och fysioterapi samt manuell terapi. Bra för alla typer av sport. Träna var som helst, när som helst! Kom igång snabbt och enkelt. Ger dig en effektiv och varierad träning på kort tid. Se Bungee-Training.com för träningsförslag och inspiration för ditt nästa träningspass.

Se alla produkterna från ROPES

Schwinn

Sedan 1966, när Schwinn banade väg för trenden att träna hemma med den revolutionerande Exerciser-cykeln, har vi varit en ledande innovatör inom fitnessbranschen. Inte nog med att du mår bra av att använda Schwinns träningsutrustning, vi tror även att du får ganska roligt under tiden. Schwinn Fitness…Feel Good for Life.

Se alla produkterna från Schwinn

sponser

Sponser

Sponser kan erbjuda en serie produkter för att täcka energibehovet, rehydrering och bidra till bättre muskulär restitution under och efter fysisk ansträngning. Utöver sportdrycker som är lättsmälta, enkla snacks som energibars och geler, kan vi även erbjuda specialprodukter för optimal restitution, vitaminer, mineraler och elektrolyter i produkterna, rödbetsjuice och koffeinextrakt, liksom produkter för optimal kolhydrats- och natriumladdning.

Besök Sponser sin egen sida här.

Se alla produkterna från Sponser

UFC

UFC® startade 1993 som en professionell MMA-organisation och har revolutionerat kampsportbranschen och står idag som ett globalt sportmärke i världsklass, medieinnehållsföretag och den största Pay-Per-View-leverantören i världen (PPV) i världen.

Läs mer om UFC

Se alla produkterna från UFC

weider

Weider

WEIDER är synonymt med styrketräning och bodybuilding sedan 1939 då den 17 år gamla Joe Weider revolutionerade fitnessvärlden. Joe Weider betraktas som grundaren av bodybuilding. Icon Health & Fitness som nu står bakom varumärket WEIDER, har fört vidare principerna från Joe Weider i sin utveckling, vilket har skapat världens mest kompletta styrketräningsutrustning.

Se alla produkterna från Weider