Mylna Servicecenter

Vi är angelägna om att våra kunder har en bekymmersfri upplevelse med våra produkter. Men vi vet av erfarenhet att även de bästa produkterna behöver service och underhåll.

Vi är ett servicecenter för träningsutrustning till både hemmabruk och proffsmarknaden. Servicecentret har sex anställda och är en del av Mylna Sport AS. Vi servar hela landet och har per idag ca. 210 000 delar på lager.

Våra tjänster består av teknisk kundtjänst, sälja reservdelar och serviceavtal. Vi monterar, gör service på och lagar din träningsutrustning.

Skicka oss din förfrågan via kontaktformuläret nedan. I menyn till vänster hittar du användarmanualer och tips om underhåll. Om du har varit i kontakt med oss tidigare behöver du inte fylla i kontaktformuläret, då kan du skicka oss ett mejl med ditt referensnummer.

Kontaktuppgifter

Mejl: service@mylnasport.se

Telefon: (+46) 036 – 452 53

Öppettider telefon

måndag-fredag 10:00 till 13:00

Vi har stängt i lunchen från 11:20 till 12:00 varje dag.

OBS! Servicetelefonen är för närvarande stängd på grund av COVID-19. Skicka oss en förfrågan via e-post eller via kontaktformuläret så hjälper vi dig. Vi inför också några förebyggande åtgärder för att minska infektioner och se till att vi fortfarande kan svara på dem som behöver hjälp eller vill beställa reservdelar. Vi kommer att hålla receptionen stängd på serviceavdelningen och uppmuntrar alla att kontakta oss antingen via e-post eller via kontaktformuläret. Vi kommer att fortsätta att svara på e-post som vanligt.

Om det har tagit lång tid innan du får svar från oss, kolla din skräppost / skräppostmapp. Svar från oss kan ha hamnat där.

Kontaktschema

(Om du tidigare har skickat inn kontaktschema kan du skicka oss ett mejl med referensnummer eller ditt namn)