31/07/2017

Träna hela kroppen med viktväst!

En viktväst är perfekt för dig som vill ha lite mer motstånd när du kör styrkeövningar. Om du använder en viktväst under träningen ökar du intensiteten och får ut mer av din träning. Viktvästen gör att du tvingar musklerna i kroppen till att arbeta ännu hårdare. Abilicas viktvästar är bekväma att bära. Naturligtvis märker en vikten på viktvästen, men dom sitter väl så att du kan koncentrera dig på de övningar du utför. Du har möjlighet att justera viktvästen efter hur tung du vill ha den. Inne i viktvästen finns det påsar som du kan ta in och ut beroende på hur tung du vill ha din viktväst.

Abilica har två olika viktväster, Abilica WeightVest Flexi och Abilica WeighVest 3 kg. Abilica WeightVest Flexi är justerbar upp till 10 kg. Med Abilica WeightVest 3 kg kan du ta ut två halvkilos viktpåsar om du vill ha en lättare viktväst. Läs mer om viktvästarna genom att klicka på bilden under.