20/11/2013

Träningsmaskiner + appar = sant

Nu lanserar vi Abilica Stream, en innovativ serie träningsmaskiner som trådlöst via Bluetooth ansluts till din surfplatta eller din smartphone. Med hjälp av appar som Run on Earth och iConsole+ kan du träna var som helst i världen.

Via apparna matar du in önskad löprunda i Google Maps och låter Street View vägleda dig genom gatorna eller längs stranden. Abilica Stream träningsmaskinerna justerar automatiskt belastningen för att simulera förändringar i terrängen.

Träna backlöpning i San Francisco eller cykla under Triumfbågen i Paris. När det är grått ute kan du förlägga morgonens träningspass till strandpromenader i Thailand eller utmana dig själv i New York Marathon. Skräddarsy dina egna träningsprogram i apparna och dela med dig av träningspasset på sociala medier.

Här får du Abilica Streamteknologin förklarad

LÖPBAND

Med Abilica Stream TM-löpband använder du appen Run on Earth för att skapa en löprunda var som helst i världen och löpbandet ändrar lutning efter terrängen. Löpbanden är hopfällbara och försedda med hjul, har stora löpytor samt inbyggda högtalare med anslutningsmöjlighet för MP3-spelare.

  • Abilica Stream TM X: toppfart 18 km/h, personvikt upp till 125 kg. Rek. pris: 15 000:-
  • Abilica Stream TM XV: toppfart 20 km/h, personvikt upp till 150 kg. Rek. pris: 20 000:-

 

CROSSTRAINER OCH MOTIONSCYKLAR

Använd appen iConsole+ för att välja träningsrunda, så justerar Streamcyklarna och -crosstrainers automatiskt motståndet för att simulera terrängen. Alternativt skräddarsyr du dina egna träningsprogram baserat på puls, watt eller motstånd. Personvikt upp till 200 kg.

  • Abilica Stream RC X crosstrainer: steglängd 40 cm. Rek. pris: 10 000:-
  • Abilica Stream FC X crosstrainer: steglängd 51 cm. Rek. pris: 12 000:-
  • Abilica Stream UB X motionscykel: 32 olika motståndsalternativ. Rek. pris: 8 000:-
  • Abilica Stream RB X sittcykel: perfekt för gravida och för uppträning efter skador. Rek. pris: 10 000:-
Träningsmaskiner + appar = sant Träningsmaskiner + appar = sant