01/11/2013

Kolla in våra nya SKLZ-produkter!

SKLZ är en amerikansk tillverkare av träningsutrustning till funktionell och idrottsfokuserad träning. SKLZsamarbetar tätt med ”Athletes Performance” och har mycket innovativa träningsprodukter. Dessa produkterhjälper dig att utveckla din prestation oavsett om du är elitidrottare eller motionär, om du tävlar individuellteller i ett lag. SKLZ har ett antal videor från träningsinstruktionerna (engelska) för de flesta av sina produkter.Se SKLZ.com, YouTube eller scan videon direkt från paketet med appen Microsoft tag.

PASSAR FÖR:

Dig som vill ha funktionell träningsutrustning som utvecklar färdigheter såsom balans, snabbhet, smidighetoch styrka. Perfekt för personliga tränare som har idrottsutövare som kunder, både inom lag och individuellt.

Se SKLZ-produkterna här!

Kolla in våra nya SKLZ-produkter! Kolla in våra nya SKLZ-produkter!