30/08/2013

Här är vår nya produktserie Abilica Stream!

Abilica Stream X-serien

Avancerad teknologi i en stilren förpackning. Med den nya X-serien i Stream kan du via BluetoothTM styra maskinerna direkt från din smart- phone eller surfplatta. Via appar på din mobila enhet får du bättre översikt med snygg grafik och kan ladda ned löprundor. Träningsappen iConsole+ laddas gratis ned från respektive appaffär och fungerar med Android och iOS. Självklart kan X-serien även användas med den ”vanliga” datorn som medföljer. X-serien till Abilica Stream har också elektromagnetiskt motstånd (EMS)*. EMS ger dig uppenbara fördelar då det inte innehåller några rörliga delar. Dessa modeller är utvecklad speciellt för företagsmark- naden och för dig som vill ha det allra bästa. Ramen är förstärkt på slitageutsatta ställen och med bra detaljkomponenter, för att produk- terna skall tåla 4 timmars användning varje dag. (Är märkt med Abilica Studio). Levereras med inbyggd pulsmottagare för pulsbälte. Adapter följer med. *gäller inte roddmaskin.

Här får du Streamteknologin förklarad.

Abilica Stream V-serien

Ny stilren serie byggd med samma storleksmått som Stream X. Stream V-serien innehåller stora och bra maskiner för hem- maträning. Stream V-serien har elektronisk justerbart mag- netmotstånd i 16 nivåer. Stor och översiktlig dator med 12 träningsprogram och möjlighet för eget träningsprogram. Levereras med inbyggd pulsmottagare för pulsbälte. Adapter följer med.

Se alla Stream-produkterna här!

Här är vår nya produktserie Abilica Stream!Här är vår nya produktserie Abilica Stream!