15/03/2013

NYHET! Pro Form Tour de France

Den ultimata upplevelsen för inomhuscykling har anlänt. Spinningcykeln PRO- FORM Tour de France har de främsta funktionerna och med den här cykeln kan du cykla flera av etapperna i det berömda cykelloppet. Den inbyggda datorn har 24 lagrade etapper som du kan testa. Se Tour de France på TV och slå följe med gruppen uppför alp d’hues. Datorn styr cykeln beroende på terrängen och har rörelsebana som sträcker sig från 20 % stigning till 20 % utförslutning. Det skapar en terrängupplevelse som skiljer sig från allt annat på marknaden. Datorn är också utrustad med iFit Live-teknologin. IFit Live är utan tvivel marknadens mest interaktiva träningssystem. Här kan du rita upp en runda med GoogleTM Maps eller tävla med vänner som använder sig av samma system någon annanstans i världen. Besök www.ifit.com för mer information. Datorn ger dig all information du behöver för att kunna träna på allvar.

Se mer information om cykeln på våra Pro Form-sidor här.

NYHET! Pro Form Tour de France NYHET! Pro Form Tour de France